STC

Over STC

Scholts Training & Consultancy is gespecialiseerd in trainingen en cursussen op het gebied van beveiliging, begeleiding en crisisbeheersing in de breedste zin van het woord. Ontstaan vanuit een mooie geschiedenis.
“Na 35 jaar bij de politie kun je putten uit enorm veel ervaring en kennis die je wilt delen. Alles viel op zijn plaats toen ik per toeval actief betrokken raakte bij grote evenementen, zoals die van Radio 538 op het Museumplein in Amsterdam waar ik mijn ervaring en vakkennis actief kon inzetten.
Ook ben ik een graag geziene gastspreker bij diverse organisaties en gastdocent bij diverse opleidingen. Het overbrengen van mijn kennis werd een hele nieuwe ervaring en ook mijn eigen trainings- en cursusprogramma’s worden goed gewaardeerd.
Toen een vooraanstaand ambtenaar me vertelde: “U kunt doceren, zowel met een C als met een S”, was het voor mij duidelijk. Door dát compliment heb ik toen besloten om van mijn hobby, met veel plezier mijn werk te maken”, aldus Bas Scholts, eigenaar van STC.


Transparant


STC vindt dat iedere training praktijkgericht moet zijn en binnen het beschikbare budget van de opdrachtgever moet passen. Daarom rekenen wij ook geen hoge overheadkosten, waardoor het traject behapbaar blijft.
Daarbij komen wij bij ú op locatie. Hierdoor bespaart u reiskosten, locatiehuur, catering, eventueel huur van apparatuur en dergelijke en heeft u alles in eigen hand.
Iedere offerte is dan ook transparant en duidelijk opgebouwd op de manier waarop u dat graag ziet. In overleg met elkaar maken we een prijsopgave per deelnemer, per uur, per dagdeel of per cursusprogramma. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

STC: Open. Eerlijk. Transparant.