Communicatie

Communicatie; iedereen heeft ermee te maken, overal, iedere dag. Het kan voorkomen dat communicatie een probleem vormt omdat sommige mensen, bijvoorbeeld uw medewerkers, een andere gedachte hebben over hoe men met elkaar communiceert.

STC kan u helpen bij problemen en uitdagingen op het gebied van communicatie op de werkvloer met een betere samenwerking tussen de deelnemers tot gevolg. De door ons zelf ontwikkelde training laat de deelnemers op een plezierige manier zelf ontdekken en beseffen wat dit betekent.

Analyse

Daarbij is STC uitstekend in staat om, met meer dan 25 jaar praktijkervaring, uw meldkamer- of security medewerkers te analyseren op de werkplek. Op basis van die analyse wordt vervolgens een plan van aanpak gemaakt om de kwaliteit van de organisatie te verbeteren en te optimaliseren.
Ook het communiceren in een grote menigte vereist speciale protocollen en procedures. Hierbij kan STC u ondersteunen en adviseren. De basis voor de juiste manier van communiceren is kwaliteit op de werkvloer, dat is een vereiste.