Consultancy

Consultancy

Organiseert u een evenement waarbij u een aanzienlijke bezoekersstroom verwacht? STC is gespecialiseerd in het begeleiden van publieksstromen. Wij weten als geen ander hoe we kunnen zorgen voor publieksveiligheid die niet ten koste gaat van de gastvrijheid. Zo vergroten we het succes van uw festival, evenement en concert. STC beschikt over een rijke ervaring op het gebied van security, openbare orde en veiligheid, en is uw ideale partner bij het veilig begeleiden van uw evenement. Ook kunnen we u praktisch ondersteunen bij het opstellen van diverse veiligheids- en calamiteitenplannen, of een adviserende rol spelen met betrekking tot crowd management.

We zijn er dan ook trots op dat we al met prachtige opdrachtgevers hebben mogen werken op dit vlak, zoals Toppers in Concert, Zwarte Cross en Bevrijdingspop.

 

Securitymedewerkers

Of het nu gaat om winkels, winkelcentra, bedrijven of hotels. Een evenement van 5 medewerkers of 300 gasten… Ongeacht de locatie en hoe groot of hoe intiem uw evenement ook is, STC verzorgt passende securitymedewerkers voor iedere gelegenheid.

De partners van STC verzorgen geschikte securitymedewerkers die allen zijn voorzien van de benodigde certificaten. Daarbij hebben ze, ook niet onbelangrijk, geen van allen een zogenaamde 'portiers uitstraling'.
Regelmatig gaan we op pad en checken we als ‘mistery guest’ de kwaliteit en houding van onze medewerkers. Immers, STC staat voor klasse en kwaliteit .